Τρίτη, Απριλίου 15, 2008

περασμένα μεγαλεία...



...αυτό μόνο μου έρχεται στο μυαλό απο την εμφάνιση των raining pleasure στο athens video art στην Τεχνόπολη. Αδύναμες συνθέσεις, άνευροι, κακό παίξιμο, αρκετές φορές σου έφερναν στο μυαλό κακές britpop στιγμές απο το παρελθόν. Δεν ξέρω τι έφταιξε με αυτό το γκρουπ, δεν έχω ακούσει τον τελευταίο δίσκο, το live πάντως ήταν κακό. Το "έπιανες" στον αέρα. Το κοινό σαστισμένο δεν ήξερε τι να κάνει, ούτε οι κοπελίτσες που βλέπουν mad δεν κουνήθηκαν. Αργότερα μου είπαν οτι απο την αρχική μπάντα έχει μείνει ο Βασιλικός και ένα ακόμα άτομο. Να ένας λόγος λοιπόν..Ούτε με τα τραγούδια των διαφημίσεων τελικά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κανέναν. Ο φίλος μου δίπλα εύστοχα σχολίασε "το επόμενο βήμα είναι να συνεργαστούν με τον Νταλάρα"! 

Δεν συνέβη το ίδιο με τους Night on Earth το χθεσινό βράδυ. Αφού "σοδόμισαν" τις συνθέσεις του Θ.Παπακωνσταντίνου, έπαιξαν και τα δικά τους -ακουστικά- γέμισαν το μικρό kinky kong αλλά και κατάφεραν να κάνουν τον έλληνα να βγάλει το σκασμό στην γαλαρία. Ωραίες συνθέσεις και παίξιμο.
*οι φωτογραφιες απο το δικτυο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι τα παραλες για τους ρεϊνινγκ, δεν ειναι δα και ξοφλημενοι. ωραιο μπλογκ παντως.

onelittleastronaut είπε...

δεν ειπα ακριβώς οτι είναι ξοφλημένοι, ειπα οτι η εμφάνιση ήταν κάκιστη. Σήμερα διάβαζα οτι ο Βασιλικός αρχίζει ηχογραφήσεις για σολο αλμπουμ. Μπορεί να ήρθε το τέλος ;-)
Welcome