Σάββατο, Αυγούστου 02, 2008

l a s t m o n t h f a v s

Τραγούδι: Standing next to me των Last Shadow Puppets. Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν συμπάθησα τους Arctic Monkeys, πρωτίστως η μουσική αλλά και όλος αυτός ο ντόρος γύρω απο το ονομά τους με κράτησαν μακριά. Το ταλέντο όμως φαίνεται οτι περισσεύει στον Alex Turner-αυτών- και στον Miles Kane των Rascals αφού έφτιαξαν έναν πραγματικά ωραίο indie δίσκο (καιρο έχω να ακούσω ωραίο indie δίσκο) με retro ήχο παραπέμποντας σε Beatles αλλά και Beach Boys. Δυόμιση λεπτά όλα κι όλα, νοσταλγία, καλοκαίρι, ανοιχτό αυτοκίνητο, hit ήδη.
Ταινία: In search of a midnight kiss. Ο Αμερικάνικος ανεξάρτητος κινηματογράφος στα καλύτερα του. Μισάνθρωπος καλεί μισάνθρωπο σε αγγελία για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά. Ασπρόμαυρη, μελαγχολική αλλά και τόσο αστεία ματιά στη ζωή, τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Βατό θέμα δηλαδή αλλά πραγματικά ξεχωριστή και σύγχρονα ρομαντική. Και αυτό το χιούμορ...που ποτέ δεν θα βρούμε σε καμία Ελληνική. Του Alex Holdridge και των δημιουργών του Before Sunrise, οπότε respect!
Site: from a to b. Η ζωή μέσα απο ταξίδια, μουσικές, ευαίσθητες στιγμές της καθημερινότητας σε φωτογραφικό χαρτί. Η μάλλον σε jpeg. Περού, Cocorosie, Rumble fish. Κρίμα που ακυρώθηκε το ταξίδι στη Ζανζιβάρη.
Βράδυ: Αυτό της Δευτέρας 28/7. The bright side of life. Έχει πάρει φωτιά το MSN.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

welcome back astronaut. νομιζα οτι το κλεισατε το μαγαζι. καλες διακοπες ευχομαι!

onelittleastronaut είπε...

δεν εκλεισε ακριβως αλλα μπορω να πω οτι υπολειτουργειμκαπως αυτο το διαστημα. κανει και ζεστη, δεν εχει κανεις ορεξη για διαβασμα οποτε..καλες διακοπες σε ολους μας.