Δευτέρα, Μαΐου 05, 2008

2-3 πράγματα άξια προσμονής


Το Synch, νωρίτερα φέτος 13-15/6 σε Τεχνόπολη, Μουσείο Μπενάκη, Bios κ.α. Απο τους Yo la Tengo και Luomo μέχρι Holy Fuck και The Field!!! είναι το μοναδικό μουσικό φεστιβάλ στην Ελλάδα που σέβεται τον εαυτό του και αυτούς που απευθύνεται.
Η Art Athina 23-25/5 στη Helexpo στην Κηφισίας, η διεθνής συνάντηση αιθουσών σύγχρονης τέχνης με Ρωσική πρωτοπορία μεταξύ άλλων αλλά και το project με τίτλο: “First we take Manhattan then we take Berlin” αφιέρωμα σε νέες, ανερχόμενες γκαλερί από τη Νέα Υόρκη και το Βερολίνο. Το 2007 είχε μπουκάρει η αστυνομία (ναι, αγαπημένη μου χώρα) και κατέβασε έργο γιατί προσέβαλε τα ήθη (καλλιτέχνης μου εκμυστηρεύτηκε ότι στήνονται φοβερές βραδιές στην ταράτσα με άψογες μουσικές και ποτά).
Το Φεστιβάλ Αθηνών για τους εναπομείναντες στην καυτή βρωμόπολη με Παπαϊωάννου, Κινέζικη όπερα, Schaubuhne, Trisha Brown, Λ.Πλάτωνος αλλά και Μαρμαρινό-Δημητριάδη (βγαίνουν τα εισιτήρια).
Η Bjork και το Βερολίνο τον Ιούλιο, είναι καλή ευκαιρία για να την δεις έστω για μια φορά στη ζωή σου (στην Ελλάδα δεν πρόκειται να έρθει, ίσως στην απόλυτη παρακμή της, είπα παρακμή και θυμήθηκα μια πιθανή ερμηνεία για το όνειρο με το Γαϊτάνο), αλλά και για να περπατήσεις στην καταπράσινη τότε υπέροχη πόλη (καλά σταματάω με την πόλη, στεναχωριέμαι λίγο).
Οι πιθανές ολιγοήμερες διακοπές σε πιθανούς-απίθανους προορισμούς, Σύμη / Χάλκη / Istanbul / Δονούσα (αγαπημένη, απο οπου είναι και η φωτογραφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: